HANDMADE LEATHER UNISEX BOXING SHOES FOR WOMEN AND MEN

Mittwoch

VRH BOKS ČIZME

Svi veliki brandovi početi s velikom pričom, a Virtuos boks svakako nije iznimka. Europski atletski trošenje brend osnovao je talijanski materinji, Donato De Martis , koji je provodi na ostavštini vještina prenosila njegov otac, Alessandro.
Kao i mnogi Talijani u to vrijeme, Alessandro De Martiis naselili u Torinu, u Italiji u potrazi za boljim životom, nakon bijega svojoj kući u južnoj Italiji za vrijeme Drugog svjetskog rata. Alessandro je putu da postane profesionalni boksač postao savršen izlaz usmjeriti svoju energiju i izgraditi novi život. Još i danas, Donato duboko njeguje uspomene On je proveden u okviru od oca, i živo se sjeća osjećaj ponosa je osjećao svaki put kad bi se poskliznuo na očevim cipelama i rukavicama.
U čast Alessandro ostavštine, Donato nastavio očevim stopama kao profesionalni borac i na kraju, kao trener u svjetski poznatom 5. Ulica bazenom u Miami Beach, Florida , na obuku poznatog Mohammed Ali debija. Tijekom svoje veliku karijeru, Donato je naučio standarde potrebne za opremu borca i krenuo uspostaviti Virtuos boks kao autoritet i vođa u boks industriji. Uz njihovu kontinuiranu predanost izvrsnosti i njegovo razumijevanje da ne postoji zamjena za vrhunske kvalitete, Virtuos stvara autentičan i trajan talijanski izrađene obuće i odjeće od najboljih materijala kako bi se osiguralo da ste uvijek na vrhu svoje igre.
Baš kao i strast i ljubav prema boksu da je Alessandro prošao na svog sina, Virtuos također ima za cilj potaknuti i probuditi sljedeću generaciju boksači. Kroz stoljeća posvećena izrade i znanje o sportu, nadamo se da ćemo stvoriti prvake i pomoć testirati ih i gurati svoje granice. Kombinirajući boks stručnost s razumijevanjem današnje najbrže rastući sport, Virtuos boks pomaže da obavljaju svoje najbolje, od zvona na zvono. Prije svega, nadamo se da kad skliznuti na našim cipelama, osjetite svoju moć, te u isto vrijeme, shvate svoju vlastitu.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen